Mist City-Spa           Groenstraat 102           5021 EN Tilburg           info@mistcityspa.nl           Tel: 013 - 545 88 07           KvK nr: 17243192           Tags

Dens-E Design

Mist City-Spa - Massage - Hot Cold Stone - Tilburg

Massages Mist City-Spa (reservering minimaal 3 dagen vooraf)

Hot Stone massage
De Hot Stone massage is een massage waarbij gemasseerd wordt met warme stenen. Een eeuwenoud ritueel als basis om te ontspannen en te onthaasten en wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium, hierdoor kunnen ze warmte opslaan, vasthouden en geleidelijk weer loslaten. De stenen hebben een warmte 40 à 50 graden en zijn tussen de 2 tot 12 centimeter groot.

Tijdens de massage wordt het lichaam ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden. De warme stenen hebben een diep ontspannende werking, waardoor het een positief effect heeft op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door de warmte en de bewegingen, worden de spieren dieper bereikt.

De massage:
- Ontgift
- Voert afvalstoffen af
- Stimuleert orgaanfuncties
- Brengt het lichaam weer in balans

Een Hotstone massage wordt NIET gegeven bij:
- Zwangerschap
- Koorts
- Kanker
- Hartafwijkingen
- Buitentemperatuur hoger dan 30ºC

Tarieven:
55 min €65,00Sportmassage
Een sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De stofwisseling wordt door de massage positief beïnvloed.

Tevens is het mogelijk sportmassage toe te passen om het lichaam beter voor te bereiden op belasting. De massage is dan onderdeel van de warming-up.

Door de massage zullen de haarvaatjes in de huid en spieren zich verder gaan openen, waardoor er een duidelijk toename van de doorbloeding optreedt. Hierdoor zullen de gevormde afvalstoffen beter worden afgevoerd en wordt spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Een effect bij vrijwel iedere vorm van massage, dus ook bij sportmassage, is psychische en lichamelijke ontspanning.

Tarieven:
55 min €65,00
25 min €32,50Klassieke ontspanningsmassage
Ontspannende lichaamsmassage met "duizend bloemen olie", een weldaad voor lichaam en geest.

Tarieven:
55 min €65,00
25 min €32,50