Mist City-Spa           Groenstraat 102           5021 EN Tilburg           info@mistcityspa.nl           Tel: 013 - 545 88 07           KvK nr: 17243192           Tags

Dens-E Design

Mist City-Spa - Schoonheidssalon Tilburg - Gezichtsbehandeling - Ontharen - Verven - Pakkingen

Voor het reserveren van een behandeling bel 013 - 545 88 07

Algenpakking
De algenpakking wordt met name gegeven ter ondersteuning van een afslankdieet. Bij deze pakking treedt een ontslakkende werking op. Dat wil zeggen dat de afvalstoffen sneller uit het lichaam worden verwijderd. Deels gebeurd dit via de huid. Tegelijkertijd worden door de pakking vitaminen en mineralen aan de huid afgegeven. Algen hebben bovendien ook nog eens een verstevigende werking op de huid.
Tijdsduur 55 min. €52,50
(niet tijdens zwangerschap of met schildklier-hartproblemen)

Karwendelpakking
Karwendel wordt gewonnen uit het Oostenrijkse karwendelgebergte. Het heeft een peelende werking op de huid. Tevens heeft karwendel een helende werking op spieren en gewrichten. Dat maakt deze pakking extra geschikt voor mensen met huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten. Door de warmte versoepeld het lichaam en voelt u zich een stuk fitter.
Tijdsduur 55 min. €52,50

Chocoladepakking
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.
Tijdsduur 55 min €52,50

White clay pakking
Deze mineraalrijke witte klei zuivert de huid, bevordert de afvoer van afvalstoffen en zorgt voor een uitgebalanceerde talgproductie. White Clay Powder stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
Tijdsduur 55 min €52,50

Voorafgaand van alle pakkingen krijgt u een bodyscrub van zeezout om alle dode huidcellen te verwijderen